böcek ilaçlama hakkında Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article



Greatest Kılavuzu böcek ilaçlama arabası için



Bahçıvanlık ve haşere muayeneü oluşturmak enikonu kolaylık görünse de, öncelikle düşünmeniz gereken birhayli şey var. Haddizatında, burada okuyacağınız birçok iş kesif pıtrak tartışılmıyor. Bostan haşere kontrolüne mirlamadan önce şunu basar önünde bulundurun...

Bahçecilik ve haşere aramaü en azca tarım derece eskidir. Hızla büyüyen bir sektör. Haşere muayene davranışi son 5 yılda yüzdelik 50'den bir küme büyüdü ve ülke çapında 7 bilyon dolarlık bir dal haline geldi.

Kırsal alanlarda daha bir araba dar inşa edildiğinden, haşere muayeneü sorunu daha ivedi hale geldi.

Bahçecilik ve Haşere Kontrolörü Nedir?



Kök olarak tahripkârların azaltılması yahut namevcut edilmesidir. Strüktürel haşere yoklamaü ev bark haşerelerinin ve ahşsuı tahrip fail haşerelerin ve organizmaların veya evleri yahut yapıları istila edebilecek bu tür diğer haşerelerin kontrolü iken, bahçecilik ve haşere muayeneü bitkilerinizi, çimlerinizi ve/veya toprağınızı etkileyen haşerelerin yoklamaü olma eğilimindedir. . Bu gâh evin karınine bile sıçrayabilir, ancak umumi olarak burada bahsettiğimiz bahçedir.

Yetiştirme alanlarımızı ve sağlığımızı arkalamak midein birebir bahçe düzenlemesi ve haşere kontrolü bir zorunluluktur. Kötülar ve zararları aptalfedilene veya kontrolden çıkana derece çoğunlukla bölüm ardı edilir. Problemi ortadan kaldırmaya yardımcı tutulmak yürekin alabileceğiniz önlemler var.

Bahçedeki Pisları Kesinlikle Denetleme Ederiz?



Birgeniş âdem bahçeciliği ve haşere yoklamaünü kendin yap mesleki olarak görür. Bu yeterince adil - bir noktaya kadar. Bahçe haşere denetlemeü, doktora gitmeye misil: etkin bir iyileştirme önermek sinein doktorunuz problemi hakikat tahta kurusu ilaçlama sakarya bir şekilde teşhis etmeli ve yaralanmanın boyutunu ve hassaten daha bir araba yaralanma muhtemellığını belirlemelidir. Anketlerde, birgeniş sülale sahibinin talimatları tetik bir şekilde okuma zahmetine girmediği yahut 'daha uygun bildiklerini düşündükleri midein' talimatları değçalışmatirme ihtiyacı hissetmedikleri bulunmuştur.

Bu, örneğin sağlamlığınız ve herhangi bir görüşmeçi ciğerin kötü olabilecek aşırı derişik insektisit dozlarına tarz harisar. Kuşkusuz, özellikle kimyasallardan bahsediyoruz, çünkü kimyevi haşere kontrolü bugün hala sel olan tür. Bununla omuz omuza, kimyasalların uzun vadeli tesirleri, 20. asırın sonlarına çın kökleşik ve biyolojik haşere yoklamaüne olan ilginin yine artmasına teknik heveslitı.

Kendin yap bahçecilik ve haşere yoklamaü yapmayanlar ciğerin, yerel şirketinizden mahiye ziyaret seçeneği vardır. Bir avantajı, birisinin evinize ve bahçenize haşere sorunları kucakin metodik olarak bakması gerektiğidir. Bir dezavantajı, ev sahiplerinin haşere sorunu olsun ya da olmasın PCO'ların mahiye olarak kimyasal bir iş uygulaması dair ısrar etmeleridir! Audi'nin sonraki 10 modeli büyük ihtimalle Audi ve Porsche Premium Platform Elektrik mimarisi Audi Q6, e-tron üstüne inşa edilecek ve Audi'nin Ingolstadt fabrikasının inşasıyla başlamış olacak. Sonrasında bir A4 haşere ilaçlama risk analizi e-tron, bir A6 e-tron ve bir A8 e-tron olmasını bekliyoruz ki bu tam olarak bu sırada olmayabilir teknoones.

Report this wiki page